Klantenservice

Betaalmethoden

  1. iDEAL: via de vertrouwde online betaalomgeving van uw eigen bank
  2. Creditcard: Wij accepteren creditcards met Mastercard of Visa symbool. U voert uw creditcard gegevens in. Wij zullen uw bestelling leveren zodra het creditcard bedrijf de betaling heeft goedgekeurd. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik van deze betalingsmethode.
  3. SEPA: dit staat voor Single Euro Payments Area. Met de invoering van de SEPA overboeking is er geen verschil meer tussen een binnenlandse betaling en een grensoverschrijdende betaling. Dit geldt voor de EU en nog enkele andere landen. Voor u zijn er dus geen extra kosten meer verbonden aan een internationale overboeking. U hoeft ook niets anders te doen dan bij een binnenlandse overboeking; U maakt gebruik van hetzelfde IBAN nummer.m

Verzendkosten

De verzendkosten binnen Nederland zijn €3,75 of €6,75 dit ligt aan het/de product(en). Bij een bestelling vanaf € 75,- betaalt u geen verzendkosten.
Uw bestelling wordt verzonden met PostNL. Met €6,75 verzendkosten, ontvangt u een track&trace.

Verzendkosten buitenland:

België: tot 2 kg = €11,- vanaf 2 kg blijft dit €15,50. 

Duitsland: tot 2 kg = €12,50, vanaf 2 kg blijft dit €17,50.

Leveringstijden

Normale levertijd: 1-2 werkdagen.


In het weekend of op feestdagen besteld,  betekent dat uw bestelling de eerst volgende werkdag in behandeling wordt genomen.


Let op: bij enkele producten geldt er een afwijkende levertijd, dit is altijd vermeld in de artikelinformatie.

Retourneren en garantie

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Wanneer de volledige bestelling wordt geretouneerd, krijgt u het volledige orderbedrag (incl. verzendkosten) gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. 

* Het artikel zit in de originele verpakking (voor zover mogelijk).

* De producten zijn niet gedragen of gebruikt. Er wordt van tevoren een foto gemaakt van het product en in welke staat deze is voor de verzending.

U heeft 6 maanden garantie op fabrieks of kwaliteitsfouten.

© 2018 - 2024 Little Jewels Boutique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel